CAMPERS

CAMPERS
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 41

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 41

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

AL-KO AMC Camper Chassis

Decennia lange ervaring, specifieke knowhow en de allermodernste productietechnologieën geven AL-­KO een beslissende voorsprong als wereldwijd toonaangevende fabrikant van caravan­ en camper ­chassis.De ongeëvenaarde kwaliteiten van het AL-­KO AMC ­CHASSIS zijn gebaseerd op het volbadverzinkte lichtgewicht diepgelegen chassis in combinatie met het door AL-­KO ontwikkelde breedspooronderstel met onafhankelijke wielophanging. Samen vormen ze een innovatief concept dat meer zekerheid, een betere rijdynamiek en een onmiskenbaar hoger rijcomfort biedt!

Het AL -KO DIEPGELEGEN AMC ­CHASSIS biedt de ideale basis voor een volwaardige dubbele bodem bij een geringe totale hoogte van de camper.
Ten opzichte van het standaard chassis is het AL­KO AMC ­CHASSIS maximaal 220 mm lager. Dit schept aanzienlijk meer opbergruimte, zodat voortaan (bijna) alles mee kan! De dubbele bodem isoleert ook het woongedeelte van onderen en is ook ideaal voor camperbouwers: hier kunnen technische installaties, kabels, leidingen en  – in de eerste plaats – watertanks ruimtebesparend ondergebracht worden.

Al bijna dertig jaar is AL­KO de belangrijkste fabrikant van camperonderstellen. Daarom kiezen alle gerenommeerde Europese camper­fabrikanten voor het AL-KO AMC CHASSIS! Voor alle artikelen met het certificaat ‚Origineel AL ­KO‘ garanderen wij een perfecte en probleemloze inbouw plus een optimale functionaliteit. Het AL­KO accessoireprogramma biedt voor vrijwel camperwensen een oplossing!

Bekijk hier de nieuwe AL-KO Camper Brochure met nu ook Sawiko producten. Voor meer informatie over het Sawiko leveringsprogramma klikt u hier.