AL-KO Camper Trekhaken

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

AL-KO trekhaken voor de camper met het AL-KO AMC Chassis

U herkent het AL-KO chassis aan de torsievering, originele chassis staan meestal op bladveren. Heeft u geen AL-KO chassis ook in dat geval kunnen wij u de juiste trekhaak leveren gebruikt u dit formulier. U ontvangt na ontvangst van uw gegevens zo spoedig mogelijk een prijsopgave.

Uw voordelen:

AL-KO trekhaken zijn ontworpen voor het AL-KO chassis van uw camper, er is altijd een juiste trekhaak met de juiste aansluiting voor het AL-KO chassis beschikbaar. Omdat de AL-KO trekhaken in tegenstelling tot de gangbare trekhaken chassis specifiek gemaakt worden voor het AL-KO chassis is het vaak niet nodig om in de achterbumper inkepingen te maken wat vaak wel het geval is bij de in de handel verkrijgbare campertrekhaken. Met de AL-KO trekhaken houdt u uw camper origineel en is het eenvoudig om de juiste trekhaak te bestellen. U ziet aan het overzicht dat er voor dezelfde chassis breedtes verschillende uitvoeringen van de AL-KO trekhaken beschikbaar zijn. De verschillen in de schetsplaten zorgen ervoor dat de trekhaak juist geplaatst wordt onder de opbouw van uw camper. Bij de gangbare trekhaken voor het AL-KO chassis is dit niet mogelijk. De hoge kwaliteit van de AL-KO trekhaken maakt ook hier het onderscheidt.
Het selecteren van een passende  AL-KO trekhaak:
Er zijn twee verschillende mogelijkheden om te bepalen wat de juiste trekhaak voor uw camper is:
1.Door easonderdelen.nl aan de hand van het chassisnummer, opbouwtype en bouwjaar van het voertuig op te laten geven welke trekhaak u nodig heeft. Download u hier het formulier
2.Verzamelen onderstaande gegevens en keuze betreffende trekhaak met behulp van het voortdurend bijgewerkte typeoverzicht op de easonderdelen.nl­ website. Download u hier de verschillende uitvoeringen en maten en artikelnummers
Maten voor selecteren passende trekhaak:
Om de juiste AL­ KO trekhaak te selecteren aan de hand van het typeoverzicht, moeten de onderstaande maten en vrije ruimtes worden vastgesteld. Deze koppelingen hebben een bepaalde maat C (afstand chassisuiteinde tot hart kogel).  U dient na te gaan of deze maat C bij het voertuig overeenkomt met de vereiste vrije ruimtes tussen de kogel en de achterkant van het voertuig (zie tekening: min. 65 en min. 140).
Trekhaak Opmeten
Montage
Vanaf bouwjaar 8/95 zijn alle bevestigingspunten op het chassis aanwezig. Hierdoor is de montage van de AL-KO trekhaken eenvoudig. Er dienen 4 bouten bevestigd te worden. Voor oudere chassis moeten de gaten worden geboord volgens de instructies in de montagehandleiding.
Leveringsomvang
Chassispad, montagemateriaal, montagehandleiding.
Koppelingskogel(Afneembaar)
Bedradingsset moet apart worden besteld. 
Goedkeuring
Keuring doorgaans niet nodig. Indien het aanhangwagen gewicht wat u mag trekken met uw camper vermeldt staat op uw kenteken hoeft u geen keuringen te laten verrichten, AL-KO trekhaken hebben reeds de benodigde goedkeuringen. Indien er geen trekgewicht op uw kenteken van de camper staat neemt u dan contact met ons op.