Uitdraaisteunen

Uitdraaisteunen
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

AL-KO utdraaisteunen voor campers mechanisch en elektrisch.

Mechanisch
Robuuste camper uitdraaisteunen voor een stabiele en veilige stand. Bediening met slinger op as; steun wordt bij omhoog draaien automatisch vastgeklemd.  Mogelijk op achterzijde voertuigen met AL­ KO chassis of chassisverlenging; aan voorzijde op kriksteunpunt. Vanaf bouwjaar 8/95 zijn alle bevestigingspunten op het chassis aanwezig. Voor oudere chas ­sis moeten de gaten worden geboord volgens de instructies in  de montagehandleiding.
Elektrisch
Camper uitdraaisteun met krachtige elektromotor (planetairetandwieloverbrenging) en afstandsbediening.
Veiligheidsschakelaar in cabine:
Voorkomt dat de steunen tijdens het rijden per ongeluk omlaag kunnen worden gebracht. Het systeem is pas bedrijfsklaar nadat het met deze schakelaar is geactiveerd. Na 2 minuten (na de laatste bediening van de afstandsbediening) wordt het systeem automatisch weer uitgeschakeld.
Waarschuwingssignaal in cabine: Als het contact wordt ingeschakeld terwijl de steunen nog omlaag staan, klinkt er in de cabine een akoestisch waarschuwingssignaal.
Inklapmechanisme: Wanneer de camper wordt bewogen terwijl de steunen zijn uitgedraaid, klappen deze vanzelf naar voren of achteren om.