CARAVANS

CARAVANS
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 288

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 288

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

AL-KO Caravan Chasis

Maximale zekerheid dankzij AL-KO techniek!

easonderdelen.nl  biedt voor het rijden met een caravan of aanhanger verschillende stabiliteitsverhogende componenten en onderdelen die onafhankelijk van elkaar kunnen worden ingezet.

De functionele en technisch beproefde AL-KO High-Tech onderdelen voor caravans zorgen ervoor dat de mooiste weken in het jaar al bij het inpakken en beladen van de caravan zonder stress en ontspannen beginnen.

Op het gebied van chassistechniek voor personenautoaanhangers, caravans, campers en bedrijfswagenaanhangers is AL-KO uitgegroeid tot een wereldwijd toonaangevende fabrikant. Gerenommeerde voertuigbouwers vertrouwen AL-KO als betrouwbare en vakbekwame toeleverancier. Een lange levensduur en hoge kwaliteit van AL-KO onderdelen vormen de basis voor de tevredenheid van onze klanten over onze chassis op lange termijn.

 De AL-KO Euro schräglenker Delta-assen onderscheiden zich door maximale veiligheid en soepele vering met grote, gecontroleerde veerwegen in bochten, bij slingerbewegingen die bijvoorbeeld optreden bij inhaalmanoeuvres en zij- en rukwinden. Het AL-KO Euro-assysteem staat garant voor optimale zekerheid.De onderhoudsvrije compactlagers zijn gesmeerd voor de gehele levensduur van de as. Deze bedraagt maar liefst 400.000 km! Vanwege de technische voordelen passen toonaangevende autofabrikanten de schräglenker-constructie toe voor achterassen van personenauto's. AL-KO past dit kruisstuurprincipe al meer dan vijftien jaar met succes toe in de AL-KO Delta-as voor caravans. Hierdoor wordt een optimaal rijveiligheidsniveau bereikt.

De eigendemping is doorslaggevend voor de vering van een as, omdat dit bepaalt hoe snel de vering zich stabiliseert. Ook op dit gebied zijn AL-KO assen met zeskant rubbervering superieur ten opzichte van andere rubbergeveerde assen.

Bekijk hier de AL-KO Caravan Brochure

Verschillende vervangingsonderdelen van de oploopremmen voor caravans met het AL-KO Chassis met de  ETI-nummers voor bijv. de oploopremdemper kunt u hier bekijken.

Verschillende vervangings onderdelen voor wielremtypes voor caravans met het AL-KO chassis met ETI-nummers voor bijv. de remschoenen/ remvoeringen kunt u hier bekijken