FAQ

Verzending en Aflevering
Bij het verzenden van het door u bestelde product(en) is het mogelijk dat deze per transporteur wordt afgeleverd vooral bij grotere zendingen. Veelal wordt deze dan afgeleverd op een pallet, dit kan een weggooi pallet zijn danwel een europallet zijn. Het is in uw belang dat u de europallet de transporteur weer mee retour laat nemen. Indien de europallet achterblijft wordt deze apart verrekend.Kleinere bestellingen worden doorgaans met de pakketdienst gebracht.
Privacy & Security
EASONDERDELEN.NL respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken de door u verstrekte gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. EASONDERDELEN.NL zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.
EASONDERDELEN.NL gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.Om het winkelen bij EASONDERDELEN.NL zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website optimaliseren en u producten aanbevelen die u mogelijk interessant vindt.Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar klantenservice@easonderdelen.nl Als u bij EASONDERDELEN.NL een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een beveiligde Server. Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
Retourneren & Vervangen
U heeft  bij de aankoop van onze producten gedurende 7  dagen vanaf de dag van ontvangst van het product het recht om een product retour te sturen naar EASONDERDELEN.NL. Alvorens u tot retourzending overgaat meldt u dit dan middels het dowloadbare retourformulier. Retourzendingen zonder retourformulier kunnen geweigerd worden. U dient het product in originele staat en ongebruikt retour te sturen. De kosten van de aankoop inclusief de verzendkosten vermeld op de factuur worden binnen 30 dagen vergoed. De kosten en het risico voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Gebruik hiervoor altijd het Retourformulier
Bestellen
U kunt de producten van uw keuze in uw winklewagen deponeren en overgaan tot betalen u ontvang automatisch een e-mail met uw bestelling nadat u uw besteling heeft betaald. Indien uw bestelling verzonden wordt ontvangt u hiervan tevens een e-mail.
Betaling
U kunt eenvoudig betalen via Multisafepay of via vooruitbetalen op rekeningnummer. De verschillende methodes kunt u kiezen wanneer u uw bestelling afrond. Onder rembours bestellen is niet mogelijk dit heeft te maken met het feit dat grote onderdelen verzonden worden via een transporteur . Deze heeft niet in alle gevallen de mogelijkheid om met u ter plaatse af te rekenen .
Orderstatus
U kunt de orderstatus van uw bestelling bekijken wanneer u inlogt op uw account indien u deze heeft aangemaakt.
Updating Account Information
Lo.